Wie schrijft hier?

Lars Smeets

Waarom ik dit doe

Mijn passie is om de meest elegante houten deuvels te maken, waar ik erg trots op ben en mijn doel is om een website te maken waar houten dowel liefhebbers deuvels kunnen kopen, hun eigen kunnen bouwen, vragen stellen over andere houten deuvels, leren over houten dowel constructie en ga zo maar door.

Waar ik niet trots op ben is mijn eigen constructie van deuvels. Als hobby bouwde ik een houten handdoek, die ik verkocht op eBay. Echter, de handdoek is niet gemaakt van hout, maar van een composiet materiaal dat veel plastic vezels heeft, die moeilijk zijn om mee te werken, of zelfs verwijderen, en dit composiet materiaal is te licht, waardoor de handdoek lichter en lichter, waardoor het gemakkelijk om mee te werken, en ten slotte, die ik niet kon verwijderen uit het hout, zelfs met lijm , dus ik zou hebben om een nieuwe dowel te maken. En dat is waarom ik deed de blog! Zoals je zien, is deze dowel gemaakt van mijn eigen composietmateriaal een beetje anders dan degene die ik je liet zien, want deze dowel is gemaakt met mijn eigen houten handdoek.

Op sociale media vind je dat ik foto's en video's over dit project deel.

Sinds 2009 maak ik deuvels vanuit mijn garage. De originele houten dowel is alleen gemaakt voor het project en voor een kleine hobbymarkt. Ik wilde echter iets maken voor een open source project met veel opties en aanpassingen. Zoals je zien, heb ik de laatste vorm in ongeveer 2 uur. Ik gebruik een 3D-printer om de deuvels af te drukken. Ik gebruikte een XYZ-as voor alle assen en ik gebruik een Z-as voor de scharnieras. Dit is erg belangrijk bij het maken van een open source dowel. Ik zal al het 3D-printproces in detail uitleggen, zodat u ermee leren en oefenen.

Hier is mijn houten handdoek voor dit houten dowel project. De houten dowel is gemaakt met 2 ply hout. We gaan een multiplex van 2,5 mm gebruiken. Om het simpel te houden, zal ik twee stukken gebruiken. Het tweede deel is gemaakt van een multiplex van 3 mm. Het multiplex van 3 mm is erg hard.

Ik heb veel ervaring omdat mijn vader de uitvinder en fabrikant van houtdowel is. Ik raakte geïnteresseerd in dit onderwerp na het lezen van veel dingen op deze blog.

Mijn idee is om te laten zien wat houten dowel kan doen, waarom mensen dit materiaal gebruiken, wat het kan doen en de beperkingen. Ik wil uitleggen waarom houten handdoek is niet goed voor houten vloeren, hoe je het verbeteren en wat het doet voor meubels en meubels ontwerp. Voordat ik begon mijn blog wist ik niet dat houten dowel wordt gebruikt op houten vloeren. Maar ik wist wel dat je een houten handdoek kopen en het is goedkoop. Wat is een houten dowel? Houten dowel is een zeer nuttig materiaal voor houten vloeren. Het is een hout dat wordt gebruikt in het bouwen van huizen. De meeste huizen zijn gebouwd op dit materiaal, zelfs de houten. En het is de beste keuze voor het bouwen van houten vloer. Omdat hout is zeer sterk en lichtgewicht. Er zijn vele manieren om houten dowel te gebruiken.

Mijn Ebook, dat heet: "Tetrahedron-Lets-Play-Wooden-Dowel-A-Horse" is nu verkrijgbaar bij Amazon en Barnes and Noble. Het heeft verschillende lessen en uitleg over houten handdoek en haar geschiedenis. Ik ben er echt trots op. Hier is een korte inleiding over houten dowel:

Als u geïnteresseerd bent in het leren over houtwerk, u de volgende boeken bekijken: Houten deschellen in de 15e eeuw -De houten dowel -Houten dowel: De oorsprong van het "paard" -Houten handdoek en andere gereedschappen -Houten deuvels -Dowel: De geschiedenis van een essentieel instrument in houtwerk. En hier is een goed interview met Lars Smeets: -Ik hoop dat ik nooit zal worden ontslagen omdat ik over de dowel heb geschreven, want het is een geweldig verhaal dat iedereen zou moeten weten. Als je interesse hebt, laat het me weten. Het zou geweldig zijn om wat meer mensen delen dezelfde interesse. Bedankt voor het luisteren en genieten.

Ik ben geboren in België in de vroege jaren '70 en woonde hier tot ik 13 of 14 jaar oud was. Mijn moeder en ik woonden in Brussel toen ze besloot het land voorgoed te verlaten voor haar werk. Ze vertrok met mij en mijn jongere broer toen ze in Nederland kwam werken. Het was niet omdat ze een vreemd leven of pech had, maar omdat ze een kans wilde hebben om een beter leven voor haar kinderen te maken, en ook om een veilig en comfortabel leven en een goede baan te hebben. Zo kwamen we in Nederland terecht en werd ik het enige kind van 4 broers in een Nederlands gezin. De rest van mijn broers en zussen groeide op in België. Het was de vroege jaren '90 en mijn familie woonde in de meest rustige tijd, het was een geweldige tijd voor mij en mijn broers. Ik woonde bij de familie van degene die de leraar van mijn broer was, de broer van mijn moeder. Deze leraar gaf me een idee over hoe deze blog te doen.